ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemiz Tanıtım ve Tercih Standı

02.08.2022 19:26

Vali Gündüzöz İslami İlimler fakültesi bahçesindeki üniversite tanıtım ve tercih standını gezerek fakülte hakkında bilgiler aldı. Fakülte yeni binasının ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Polat, 29 derslik ve 46 ofisle eğitim-öğretime hizmet veren yeni binanın şehir merkezinde konumlandırılmasının şehir-üniversite iş birliğine büyük katkı sağlayacağının altını çizdi. Polat, “Fakülte binamız 317 kişilik konferans ve 70 kişilik çok amaçlı salonu, 75 kişilik kütüphanesi, 2 fuaye alanı, atölyeleri, derslikleri ile ilimiz ve öğrencilerimize uzun yıllar hizmet edecektir. Bugün ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Sayın Valimize teşekkürlerimi arz ediyorum.” dedi.